esmaspäev, 8. september 2014

Mõtted kogutud ja edasi tantsusaale vallutama


Looming algab sealt, kus tuntud seosed lõppevad.

 Suve lõpus sõitsime Mustveesse, et seal etenduse kava kokku panna. Meid oli ees ootamas tihe ning raskusterohke nädal.
 Esimene õhtu oli niiöelda tutvumisõhtu. Tuletasime meelde etenduse sisu ning saime Rakvere tüdrukutega lähemalt tuttavaks.

Teine päev hakkas pihta hoogsa trenniga. Õppisime selgeks nii mõnegi tantsu. Uskuge või mitte, kuid juba esimesed trennid võtsid meid päris võhmale. Päeva tipphetkeks oli solistide valimine. Kõik, kes tahtsid, said end selleks eelnevalt registreerida. Reet ja Kätlin andsid  erinevaid ülesandeid, mida laval suurepäraselt täideti. Pidi väljendama emotsioone: viha, masendust jms. Võistlejate hulgast valiti välja parimad ning igaühele jagati sobiv roll.








Järgnevatel päevadel toimusid tantsutrennid nii nagu ikka. Ja ega ei imesta kui Mustvee apteek elastiksidedest tühi võis olla. Pea iga tantsija oli valmis selle soetama ning enda põlvele panema :D

                          Nagu näha..                            


Laagri tegid põnevamaks grupivõistlused. Iga päeva lõpus korraldati meile võistlus, mille eest saime punkte. Selgitati välja ka võitjad.



Lihasvalu ja katkine põlv ei olnud asjata. Olime tublid ning pidasime vastu. Üheskoos saime hakkama millegi väga lahedaga. Seda, mille kallal kõvasti vaeva nägime, saate näha juba 21. oktoobril Karksi valla kultuurikeskuses. Läbi Karksi-Nuia Noortekeskuse projekti "Minu tants" sündinud etendus räägib tänapäeva noorte muredest ja rõõmudest. Projekti rahastavad Viljandi Maavalitsus ja Karksi vald.

                                                                                                                          Brigitta Luik
                                                                                                                                   ja
                                                                                                                       Kaidi-Ly Süldre



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar