neljapäev, 23. oktoober 2014

Laager enne esietendust



Sel ajal kui teised noored oma vaheaja algust nautisid, saime meie laupäeval, 18. oktoobril Karksi-Nuia noortekas kokku. Rakvere tantsutüdrukud jõudsid kohale tund aega varem, mistõttu pidid nad väljas ootama. Muidugi ei heidetud sellepärast meelt- autost pandi muusikat ja tantsiti soojenduseks noorteka platsil.








Kui kõik kohal olid, alustasime väikese koosolekuga. Rääkisime kiirelt, mida vaja laagri ajal teha.
Edaspidi tegelesime terve päeva läbimänguga. Tegime tantse eraldi läbi, et pisivigu parandada.
Õhtul olime siiski veel energiat täis. Tantsisime koos saalis ööse kella 4ni.
  Järgmise päeva hommikul oli esimene mõte, et oleks võinud varem magama minna. Läksime 9st hommikul sööma ning peale seda oli meil esimene proov kultuurikeskuses. Saime proovida juba mõne kostüümiga tantsida. Laval valitses suur segadus. Tegime mitmeid tantse uuesti ja uuesti. Harjusime tasapisi lavaga ning edasi läks juba ladusamalt.
 Noortekas tegime tausta jaoks videosid ja pilte. Samal ajal tegelesid Kätlin ja Reet kostüümidega. Õmblemine käis täies hoos poole ööni.
















Esmaspäev algas nii nagu alati. Läksime kultuurikeskusesse proovi. Seal tegime ka mõned promopildid.


















Etenduse tausta jaoks oli vaja kummitust



































Piltide jaoks kutsusime kohale ka Breti poja Taavi















Teisipäeva, 21. oktoobril oli õhus tunda juba väikest pinget. Kätlin lõpetas viimaste kostüümide õmblemise ning saime teha peaproovi. Hakkasime tegema juba soenguid ning meiki. Etenduseni oli veel 10 minutit kui lava taha tuldi toole juurde viima, sest pidi olema kohtade puudus. Seda kuuldes võttis nii mõnelgi südame sees värisema. Tagantjärele mõeldes oli see ärevus ning väike lavanärv parim tunne. Läksime lavale ning tantsisime hinge ning suurte emotsioonidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar