teisipäev, 11. november 2014

Esietendus Karksi-Nuias (21.10.14)


 Etenduseni oli veel 10 minutit kui lava taha tuldi toole juurde viima, sest pidi olema kohtade puudus. Seda kuuldes võttis nii mõnelgi südame sees värisema. Et lavahirmu vähendada, tantsisime kõik üheskoos lava kardinate taga...
  Reet ja Kätlin tegid väikse sissejuhatuse etendusele, mis tantsijatel närvid lakke kruvis.
*Samal ajal lava taga*:
"Rahune maha, kõik läheb hästi..., appi, mul läks algus meelest...".
  Saal läks pimedaks, kardinad avanesid, muusika hakkas mängima... aga keegi lavale ei läinud. Muusika algas uuesti ning siis jooksime juba tantsusammul publiku ette. Tantsimine võttis seest ka lavahirmu ja kuna algus läks juba hästi, said kõik edasi tantsida hea tunde ja naudinguga.
 Lava taga valitses suur segadus ning kiirustati kostüümide vahetamisega. Juhtus ka nii, et riided läksid vahetusse ning mõni tantsija pidi tantsima suuremas kostüümis, kuid see ei heidutanud meid.


Emotsioonid olid piiritud 



  































































































Fotod: Kerli Jaago

 Etendusest oleme siiani saanud äärmiselt positiivset tagasisidet. Nüüd on meil plaanis esineda koolides eesmärgiga, et õpilased hiljem etendust analüüsiks. Teisipäeval, 18.11.14 on meid ootamas kolm esinemist: Vinni-Pajusti Gümnaasiumis kell 9.50 Rakvere Reaalgümnaasiumis kell 12:00 ja Kadrina Keskkoolis kell 14:30.
Kui sinulgi on huvi meid esinema kutsuda, siis võta ühendust:

Reet Kasepalu  52 59 824
Kätlin Piiskoppel  523 6635


Brigitta Luik
Kaidi-Ly Süldre





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar